Sopimusehdot

[heading type=”h2″ position=”left” ]Omatkotisivut.fi web-hotellipalveluiden käyttöehdot[/heading]

1. Tämän sopimuksen osapuolia ovat webhotelli-palvelun tarjoava ePossibility Solutions Finland ja palvelun tilannut asiakas.

[break]

2. Tilauksen yhteydessä asiakkaalle annetaan henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana palvelun käyttämiseksi. Asiakas vastaa siittä, etteivät nämä joudu ulkopuolisten käsiin.

[break]

3. Asiakkaalla ei ole oikeutta siirtää ostamaansa palvelua kolmannelle osapuolelle.

[break]

4. ePossibility Solutions Finlandilla on oikeus siirtää myymänsä palvelut kolmannelle osapuolelle.

[break]

5. Asiakas on vastuussa käyttäjätunnuksien ja salasanojen käytöstä ja niiden avulla tapahtuvasta suorasta ja välillisestä toiminnasta.

[break]

6. Asiakas ei ole oikeutettu luovuttamaan kotisivutilaansa kolmansille osapuolille ilman erillistä lupaa ePossibility Solutions Finlandilta.

[break]

7. ePossibility Solutions Finlandilla on oikeus lopettaa palvelu, jos sovittuja maksuja palvelusta ei ole suoritettu eräpäivään mennessä.

[break]

8. Rekisteröityjen verkkotunnuksien oikeudet säilyvät ePossibility Solutions Finlandilla niin pitkään kunnes asiakas on maksanut laskunsa kokonaan.

[break]

9. ePossibility Solutions Finlandin korvausvelvollisuus häiriöstä tai laiminlyönnistä aiheutuneista vahingoista rajoittuu korkeintaan asiakkaan yhden kuukauden palvelumaksun palauttamiseen. Välillisiä tai kolmannen osapuolen toiminnasta aiheutuneita vahinkoja ePossibility Solutions Finland ei korvaa.

[break]

10. ePossibility Solutions Finland palvelinten käyttö laittomaan toimintaan on kielletty. Palvelimia ei saa myöskään käyttää muihin järjestelmiin tunkeutumiseen, IRC:n käyttöön tai massapostituksiin.

[break]

11. Asiakas ei saa sijoittaa tai linkittää kotisivutilaansa laitonta, rasistista tai muuten tuomittavaa materiaalia.

[break]

12. Asiakas lopettaa palvelun tilauksen ilmoittamalla tästä ePossibility Solutions Finlandille sähköpostitse osoitteeseen laskutus@omatkotisivut.fi.

[break]

13. Tästä sopimuksesta aiheutuvat erimielisyydet käsitellään Oulun käräjäoikeudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *