Omatkotisivut.fi
Please Login or Register

Knowledgebase

Voiko yritys tilata Koti tai Yhdistys web-hotellipaketin?

Aloittava yritys voi tilata Koti tai Yhdistys web-hotellipaketin, ja yleensä ne ovat täysin riittäviä siihen tarpeeseen. Palvelun voi myöhemmin päivittää vaivattomasti suurempaan web-hotellipakettiin, kun tarpeet kasvavat.

Yrityksen kannalta on kuitenkin muistettava, ettei Koti web-hotellipaketti sisällä minkäänlaista puhelintukea. Yhdistys tai Yritys web-hotellipaketti on siis välttämätön niille asiakkaille, jotka tarvitsevat tukea puhelimitse.